Over Ons

FlirtManagement is een initiatief van  Dražen Lisak in samenwerking met de acteurs/trainers Nadia Lalkhan, Kolja Seifert, Alexander Woudt, Yvonne Lelyveld,  en anderen.

FlirtManagement staat voor en gaat over het geven van een goed gevoel aan een klant, collega, medeburger. Wij verzorgen vooral vermakelijke en zinvolle zakelijke lezingen en workshops maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Tot onze klanten behoren multinationals en overheidsinstellingen maar ook kleine bedrijven.
Wellicht kent u ons al van de: NOVA, VARA, RTL4, V8, NET5, VERONICA, AT5, KRO, NCRV, SBS 6, de Volkskrant, NRC Handelsblad, de Telegraaf, Het Parool, Marie Claire, TopSante, De Spits, enz.

Verder op deze site treft u informatie over Zakelijk flirten maar ook over onze andere workshops en lezingen zoals Flirten met Tijd, ComplimenTeam, Charisma voor iedereen, Flairvol met klanten. Ook singles komen aan hun trekken met de FlirtCoach ener zijn ook  programma’s voor vrijgezellenfeesten.

Het voornaamste doel van FlirtManagement is van Nederland een FlirtLand te maken. Even voor de goede orde flirten is geen echtbreuk, en het is veel meer dan sjansen. Flirten kent, gelukkig, een grappige en ogenschijnlijk oppervlakkige buitenkant maar flirten is vooral een levenskunst gebaseerd op de filosofie van vriendelijkheid, charme en uitstraling. Flirtkunde begint bij het flirten met het leven en met jezelf. Een flirtkundige is iemand die de kunst van het geven van een goed gevoel beheerst.

Wij wensen u veel surfplezier en tot flirtens!

Hier zijn een paar video clips van …. : In De Media

Graag tot flirtens,
FlirtManagement
info@flirtmanagement.com
06-523 82 477
BTW nummer 010220872
KVK nummer 34156502 Amsterdam
Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan
Klik op de onderstaande button om uw offerte aan te vragen