fbpx

Veelgestelde vragen

Vraag: Kan ik ook in mijn eentje meedoen aan een workshop?

Antwoord: Zeker, kijk onder de  ‘Particulieren’  naar de titel: professionals.

 

Vraag: Waar worden de workshops gegeven?

Antwoord: Meestal in Amsterdam, maar we komen overal in Nederland, soms zelfs in België en Duitsland.

 

Vraag: Door wie worden de workshops gegeven?

Antwoord: Het gebeurt vaak dat mensen een begeleider aanbevelen aan iemand en dan willen ze uitsluitend dat Drazen of Alex of Nadia de flirtworkshop verzorgt. Had de groep die ons aanbevolen had een andere begeleider dan hadden ze daarnaar gevraagd, maar goed we proberen toch altijd de gewilde begeleider voor ze te regelen. Alle onze begeleiders zijn hoogopgeleid met vaak nog een acteer of  NLP opleiding erbij. Ze hebben meeste ervaring op het gebied van zakelijk flirten wereldwijd. En de belangrijkste: ze vinden het leuk om te doen!

 

Vraag: Wat leer ik op zo’n workshop?

Antwoord: Het is afhankelijk van de soort workhsop. Kort samengevat, je leert flairvol om te gaan met je zakelijke relaties. Je leert om in de smaak te vallen en je relaties op peil te houden. Je leert te spelen met tijd en met je charisma. Vooral vergroot je je zelfvertrouwen, uitstraling en positief denken.

 

Vraag: Wat kost een workshop?

Antwoord: De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, type workshop en de duur van de workshop. Het begint bij 31 Euro per persoon of 248 Euro per een particulier groep kleiner dan 8 personen. Programma’s voor bedrijven zijn al te boeken vanaf 500 Euro.

 

Vraag: Hoeveel personen doen er minimaal en maximaal mee?

Antwoord: De capaciteit van de zaal bepaalt het maximale aantal deelnemers.
Minimumaantal is 4.

 

Vraag: Is het altijd leuk?

Antwoord: Ja, het is echt altijd heel erg leuk. We hebben inmiddels zoveel ervaring met allerlei groepen dat we zelfs een groep die gestuurd is door de baas en er helemaal geen zin heeft in de ‘flirtonzin’, weten om te toveren tot een vrolijke en gretige flirtgroep.
Meestal zijn de groepen echter erg gretig en enthousiast vanaf het begin waardoor het genieten is vanaf de eerste seconde.

[wpcb id=”1″]

Bestel Ons Boek - Leuk Jezelf Op

Share This