fbpx

Kroegentocht Amsterdam

Flirt Kroegentocht in Amsterdam en daarbuiten! 

Met een FlirtKroegentocht kunt u uw flirtskils ruimschoots oefenen met of zonder een flirtworkshop vooraf. We hebben een heleboel leuke, makkelijke of desgevraagd moeilijke flirtopdrachten voor u.

U kunt van te voren kiezen welke opdrachten u wilt uitvoeren of u kunt zich laten verrassen. Uiteraard mag u ook zelf flirtopdrachten verzinnen.

Ga flirtend op kroegentocht door Amsterdam

De leukste opdrachten willen we hier eigenlijk niet meteen verklappen. Om u toch een idee te geven waar we het over hebben, vindt u hieronder enkele voor de hand liggende flirtopdrachten:

  • Drankje regelen voor de hele groep (u zult versteld staan hoe makkelijk het lukt!)
  • Compliment geven aan iemand
  • De sixpack-competitie: een paar jongens zo veel krijgen om hun gespierde torso te laten zien (het kiezen van de beste sixpack van de kroeg is ietsje geliefdere opdracht dan het kiezen van de leukste bierbuik van de kroeg)
  • Oogcontact maken
  • Telefoonnummer(s) scoren
  • Bardansen
  • Flirten met de mooiste meid/jongen van de kroeg
  • Gesprek beginnen met een geestige openingszin enz. enz.

U krijgt opdrachten die u leuk vindt

Uiteraard kunnen we alle opdrachten van te voren bespreken en eventueel aanpassen aan uw groep. Aan het einde van een immer succesvolle kroegentocht krijgt u een flirtdiploma. Onze flirtbegeleiders begeleiden flirtvakkundig de hele kroegentocht. De kroegentocht vindt plaats in Amsterdam. Een kroegentocht op locatie is mogelijk tegen een meerprijs.

Gebruikelijke reacties na Flirt Kroegentocht

Ineke:

‘Het flirten in de kroeg was erg grappig. Ik heb heel wat gratis drinken voor iedereen versierd. Marije maakte meerdere foto’s van blote bovenlichamen (alleen niet allemaal even gespierd), de andere meiden waren ook goed bezig en hebben zelfs nog extra opdrachten aan elkaar gegeven. Het was een erg leuke avond. Jullie begeleider Pepijn zorgde heel goed voor ons.’

Martijn:

‘Olaf heeft nog nooit zoveel succes gehad tijdens het stappen. Na alle successen van afgelopen zaterdag overweegt-ie om toch maar niet te gaan trouwen! (grapje)

Dit hadden we eerder moeten doen toen we nog vrij waren, nu zijn we al onder de pannen. Omdat je een opdracht krijgt, ‘moet’ je flirten en ineens lukt het! We dachten al dat het allemaal ingehuurde actrices waren daar in de kroeg, zo goed waren we. Het enige wat niet lukte, is om jullie collega Nadia te versieren. Maar ze heeft wel ontzettend met ons gelachen. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar, vrijgezellenfeest of niet!’

De Flirtkroegentocht is absoluut een hilarische ervaring. Een groep rustige burgers transformeert tot kroegtijgers en maakt kroegen onveilig. Waar u met uw groep binnenstapt, daar begint het feest!

Zin gekregen in deze spannende flirt kroegentocht? Neem dan direct contact op:

Bel 06 52 38 24 77.  Of vraag een offerte aan.

[wpcb id=”1″]

Bestel Ons Boek - Leuk Jezelf Op

Share This