Flirt Workshop (m,v)


Doe eens gek!

Flirten met haar!

Flirt workshop is hilarisch, nooit flauw of ordinair

Zelfs grote bedrijven zoals ING bank, ABNAMRO bank, Unilever, MEXX, DELL, Rabobank, KPMG, Deloitte, Logica CMG, Accenture, Zwitserleven, ROBECO etc. krijgen we aan het lachen met onze flirt workshop. Bij een flirt workshop voor vrijgezellefeest gaan we pas echt goed los!

Onze flirt workshop zult u nooit vergeten!  

Onze flirt workshop voor vrijgezellenfeesten is flexibel en kan aangepast worden aan uw  wensen. Het kent een variant voor de dames groepen en een voor de heren groepen. De basisboodschap van de flirt workshop is dat je door kunt gaan met flirten, zelfs ná je huwelijk. Uiteindelijk leg je zelfs een flirtbelofte af!  Een flirtbelofte houdt een flirtopdracht in die u tijdens het stappen na de workshop uitvoert. Jullie bepalen zelf voor een ieder uit de groep wat de flirtopdracht zal zijn. Aan de hand van de  flirtworkshop is het niet moeilijk om flirtopdrachten te bedenken, maar natuurlijk helpen we een handje mee. Ervaring leert dat de flirt workshop een onvergetelijke indruk maakt op de deelnemers.

Opbouw van de flirt workshop

Voordat je je flirtbelofte aflegt, heb je al geleerd wat flirten is en hoe je het kunt toepassen in allerlei soorten situaties. Tijdens de workshop wordt gespeeld met lichaamshouding en uitstraling, er wordt geoefend met je stem en met uiteenlopende flirttechnieken, en we kijken wat mensen aantrekkelijk vinden bij anderen. Alle oefeningen zijn laagdrempelig en worden uitgevoerd in groepsverband. De bruid(egom) krijgt natuurlijk extra aandacht.
De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen: complimenteren, slijmen, spanning opbouwen, verleiden, erotische energie uitstralen, flirtdans, de meest intense blik, aantrekkelijke eigenschappen, sensualiteit, stemgebruik, aanraken, fluisteren, gedachte-experiment waarbij wij in de geest van een man/vrouw kruipen etc.

Hilarische situaties worden afgewisseld met zinnige momenten waarbij een intieme en gedenkwaardige sfeer wordt gecreëerd. Kortom, de bedoeling is dat tussen de deelnemers een (nog) hechtere band ontstaat en dat het voor iedereen en voor de bruid(egom) in het bijzonder een memorabele dag wordt.

Flirt Diploma in heel Nederland en België

De duur van het standaardprogramma is ongeveer 2 uur.
U krijgt tevens een FlirtDiploma en een digitaal FlirtBoek.
Wij geven workshops overal in Nederland en België. In Amsterdam maken we gebruik van vele geschikte locaties in de centrum van de stad.

Lees een van de vele lovende reacties

‘Dag mister Drazen,

Het was 1 groot SUCCES!!
Wat een goed recept hebben jullie daar zeg!

Alex kon zich perfect afstemmen op alle verschillende dames. Had respect voor ieders grens en wist dat feilloos aan te voelen.
Hij was enthousiast, respectvol, knap ;), interessant om naar te luisteren!! Oja, en goede humor, houw ik van.
Echt geweldig. De complimentenronde heeft vooral bij mijn zus veel losgemaakt en dat zegt wat…

De oefeningen waren mooi afgestemd….je hebt wel es van die cursussen waar je nekharen van overeind staan, maar niemand van de dames had dat. ER waren een aantal dames bij die nogal huiverig waren van tevoren over de cusrus.
Er was een dame bij die een beetje een ‘sjappie’ had verwacht, maar Alex is een prachtige vertegenwoordiger van jullie bedrijf.
Een echt visitikaartje om het zo maar te zeggen.

Hij nam de tijd (is een uur uitgelopen…) om de cursus goed af te ronden en dat getuigd van professionaliteit vind ik.

DE opdrachten mee de middag en avond in is zooooooow leuk! Echt waar! Het houd je bezig en zorgde voor hilariteit op een positieve manier.

Ik geloof zelfs dat iedereen haar opdracht uitgevoerd heeft. :))
Ik ben enorm enthousiast en zal jullie zeker aanprijzen als er momenten zijn die zich daarvoor lenen.

De cursus was op een luchtige manier interessant en diepgaand.
Ik wil jullie heel hartelijk bedanken!!

Heel veel succes met jullie bedrijf en ik hoop dat jullie zullen binnenlopen, en/of op z’n minst met zoveel passie en enthousiasme door zullen gaan.

Met vriendelijke groet en jammer dat het flirten voorbij is 😉
Karin

Extra’s en andere programma’s*

  • een travestiet als workshop begeleider;
  • een flirtoverval vooraf waarbij de bruid(egom) bijvoorbeeld in de kroeg of elders ’toevallig’ onze expertversierd(st)er tegen de lijf loopt;
  • het filmen van uw workshop als een aandenken (gratis);
  • doe een flirtkroegentocht onder het motto ‘doe eens gek’;
  • via een grappige mannenquiz testen we uw mannenkennis;
  • via een grappige vrouwenquiz testen we uw vrouwenkennis.

*In combinatie met een flirtworkshop of zelfstandig te boeken

Bel snel: 06-523 82 477 .  Of vraag een offerte aan.

[wpcb id=”1″]

Bestel Ons Boek - Leuk Jezelf Op

Share This