Gay

Allereerst bedankt voor uw interesse in FlirtManagement. Al 10 jaar doen we ons best om Nederland aan het flirten te krijgen. Dat doen we bij de grote bedrijven zoals ING bank, ABNAMRO bank, Unilever, MEXX, DELL, Rabobank, KPMG, Deloitte, Logica CMG, Accenture, Zwitserleven, Achmea etc., overheidsinstellingen zoals gemeenten, universiteiten en ministeries, maar ook bij de singles en last but not least bij de vrijgezellenfeesten. Flirtworkshop voor vrijgezellenfeesten is de meest hilarische van al onze workshops.

Misschien goed te weten: we hebben veel ervaring met gay groepen en we beschikken ook over gay begeleiders. Schroom niet om naar  referenties te vragen.

Wij willen u vooral graag vermaken en slechts als u dat ook wilt iets meegeven waarmee u later wat kunt. U heeft uiteraard inspraak over wat er gaat gebeuren. Ons programma is flexibel en kan aangepast worden aan uw wensen. Om hierover van gedachten te wisselen nodigen wij u graag uit voor een (telefoon)gesprek.

De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen: complimenteren, slijmen, spanning opbouwen, verleiden, erotische energie uitstralen, flirtdans, de meest intense blik, aantrekkelijke eigenschappen, sensualiteit, stemgebruik, aanraken, fluisteren, gedachte-experiment waarbij wij in de geest van een man/vrouw kruipen etc. Hilarische situaties worden afgewisseld met zinnige momenten waarbij een intieme en gedenkwaardige sfeer wordt gecreëerd. Kortom, de bedoeling is dat tussen de deelnemers een (nog) hechtere band ontstaat en dat het voor iedereen en voor de bruid(egom) in het bijzonder een memorabele dag wordt.

De duur van het standaardprogramma is ongeveer 2 uur en de prijs is Euro 31 p.p. exclusief BTW en exclusief de eventuele reiskosten van Euro 0,30 per kilometer. Minimumprijs is 248 Euro ook al is de groep kleiner dan 8 personen. De prijs is inclusief FlirtDiploma, FlirtVisiteKaart en digitaal FlirtPocketBoekje.
Wij geven workshops overal in Nederland en België. In Amsterdam maken we gebruik van vele geschikte locaties in de centrum van de stad.

Extra’s
-een travestiet als workshop begeleider (Euro 150 extra)
-een flirtoverval vooraf waarbij de bruid(egom) bijvoorbeeld in de kroeg of elders ‘toevallig’ onze expertversierd(st)er tegen het lijf loopt (Euro 50)
-het filmen van uw workshop als een aandenken (Euro 25)
– via een grappige mannenquiz testen we uw mannenkennis (Euro 150*)
– via een grappige vrouwenquiz testen we uw vrouwenkennis (Euro 150*)
*In combinatie met flirtworkshop is de prijs van de quiz Euro 50.

Met flirterige groet,
info@FlirtManagement.com
Drs. Drazen Lisak
Mob. 06-52382477
Tel. 020-4700 877

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan
Klik op de onderstaande button om uw offerte aan te vragen