Workshop “De leukste teamgenoot”

Workshop “De leukste teamgenoot”

Het is superleuk om met een vette knipoog uit te zoeken wie er nou de aller-, aller-, allerleukste teamgenoot is van je sportteam…

Kom daarachter via een, hoe kan het anders, leuk spel: “De leukste teamgenoot”!

Leuk en leerzaam spel 

De speelse strijd om de benijdenswaardige titel “Leukste teamgenoot” gaat gepaard met vele hilarische momenten waarbij je elkaar anders leert kennen. Het spel is vooral vermakelijk, maar soms ook emotioneel en verheffend en daardoor nog leuker!

De grootste meerwaarde van het spel is dat je spelenderwijs leert over het beste gedrag, houdingen en gewoontes voor het optimaal functioneren binnen een (sport)team.

Je leert het via quizvragen en door middel van zeer vermakelijke en laagdrempelige oefeningen. Het spel kent vele vermakelijke wendingen en het blijft spannend tot het laatste moment. Deelnemers verzamelen punten, en de speler met het hoogste aantal punten wordt met een vette knipoog officieel uitgeroepen tot de allerleukste teamgenoot!

We zoeken de leukste teamgenoot maar we vinden het leukste team! En hoe kan het ook anders, want de beste speler van elk team is het team zelf!

Begeleider

Dražen Lisak is trainer, spreker, schrijver en pionier van het zakelijk flirten in Nederland en de wereld. Vooral in zijn jeugd beoefende hij vele sporten zoals voetbal, basketbal, atletiek, tennis, handbal, boksen en karate. Tegenwoordig is hij de hoofdcoach bij een meisjesteam van de Amsterdamse voetbalclub Swift. De leukste teamgenoot is zijn nieuwste programma, waarin hij zijn twee passies bij elkaar brengt: communicatie en sport.

Sinds 2001 leert hij de crème de la crème van het Nederlandse bedrijfsleven om zakelijk te flirten. In dezelfde periode heeft hij talloze vrijgezellenworkshops verzorgd. Met veel humor en deskundigheid krijgt hij elke groep mee.

Klandizie

Tot Dražens klandizie behoren onder andere:  Rabobank, Unilever, ING Bank, Gasunie, Mexx, Ernst & Young, Interpolis, Zwitserleven, Nationale Nederlanden, Suzuki België, Symantec België, Deloitte, Accenture, ABN Amro Bank, KPMG, PriceWaterhouseCoopers, Nederlandse Spoorwegen, Effectory, NautaDutilh, Holland Casino, KAS bank, UWV, Ministeries van onder andere RWS, VROM, VWS, BZ, en EZ, Gemeente Amsterdam, Leiden, Utrecht, Zeeland, Groningen, Ooststellingwerf, Emmen enz., Erasmus Universiteit, TU Delft, TU Eindhoven, de Universiteiten van Amsterdam, Utrecht, Twente, Tilburg enz., ROC Amsterdam, ROC Flevoland…noem maar op.


VRAAG NU VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN

Klik op de onderstaande button om uw offerte aan te vragen

OFFERTE AANVRAGEN

Bestel Ons Boek - Leuk Jezelf Op

Share This