Workshop “De leukste van de vriendengroep”

Workshop “De leukste van de vriendengroep”

Het is superleuk om met een vette knipoog uit te zoeken wie er nou de aller-, aller-, allerleukste is van je vriendengroep…. 

Kom daarachter via een, hoe kan het anders, leuke workshop: “De leukste van de vriendengroep”

Leuk en leerzaam spel 

De workshop bestaat voor een groot deel uit een leuk en leerzaam spel. Spelenderwijs leert u veel over het gedrag, houdingen en gewoontes die iemand leuk maken in de ogen van anderen.

U leert wat leuk is via quizvragen en door middel van zeer vermakelijke en laagdrempelige oefeningen. Deelnemers verzamelen punten, en degene met het hoogste aantal punten wordt officieel uitgeroepen tot de allerleukste! Het spel kent vele verrassende wendingen en het blijft spannend tot het laatst moment. 

Tijdens een intakegesprek kijken we samen welke verhouding tussen vermaak en leerzaamheid het beste past bij uw groep.

Vrijgezellenfeesten, sportteams en zakelijke teams 

Behalve voor vriendengroepen is het spel zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten en sportteams. Kies gerust voor 100% vermaak zonder leerdoelen bij een vrijgezellenfeest. 

Er zijn uiteraard ook vermakelijke en leerzame varianten van de workshop voor de zakelijke teams.

Begeleider

Dražen Lisak is trainer, spreker, schrijver en pionier van het zakelijk flirten in Nederland en de wereld. Sinds 2001 leert hij de crème de la crème van het Nederlandse bedrijfsleven om zakelijk te flirten. In dezelfde periode heeft hij talloze vrijgezellen workshops verzorgd. Met veel humor en kunde krijgt hij elke groep mee. 

Klandizie 

Tot onze klandizie behoren onder andere:  Rabobank, Unilever, ING Bank, Gasunie, Mexx, Ernst & Young, Interpolis, Zwitserleven, Nationale Nederlanden, Suzuki België, Symantec België, Deloitte, Accenture, ABN Amro Bank, KPMG, PriceWaterhouseCoopers, Nederlandse Spoorwegen, Effectory, NautaDutilh, Holland Casino, KAS bank, UWV, Ministeries van onder andere RWS, VROM, VWS, BZ, en EZ, Gemeente Amsterdam, Leiden, Utrecht, Zeeland, Groningen, Ooststellingwerf, Emmen enz., Erasmus Universiteit, TU Delft, TU Eindhoven, de Universiteiten van Amsterdam, Utrecht, Twente, Tilburg enz., ROC Amsterdam, ROC Flevoland…noem maar op. 


VRAAG NU VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN

Klik op de onderstaande button om uw offerte aan te vragen

OFFERTE AANVRAGEN

Bestel Ons Boek - Leuk Jezelf Op

Share This