Koester je uitstraling

De uitstraling heeft iets ongrijpbaars. Je kunt de uitstraling van iemand niet zien, alleen voelen, maar om het te voelen moet je naar die iemand wel kijken.

Net als de warmte van een radiator, uitstraling is een energie die diep vanbinnen komt. Het is je onzichtbare visitekaart. In je uitstraling komen alle facetten van je persoonlijkheid bij elkaar. Op basis daarvan bepalen anderen wat ze van je vinden.

Uitstraling is een verzamelnaam voor je karakter, je lichaamstaal, je gedachten, je gevoelens, je denkbeelden, je zelfbeeld, je ambities, je doelen, je verwachtingen, je verleden, je passies, je kijk op de toekomst en dan pas je uiterlijk…

Als we een betere indruk willen maken doen we ons kapsel goed en trekken we mooie kleren aan. Op korte termijn is dat zinvol. Op lange termijn moeten we toch werken aan het bovenste rijtje.

Luister naar de Filipijnse actrice Heart Evangelista: “het innerlijke vertrouwen is weten wie je bent, geloven in je dromen en je hart volgen, dat is wat je van binnenuit doet stralen.”

Stralen begint vanbinnen.

https://www.flirtmanagement.com/zakelijk/beklim-charismaladder-voor-meer-charisma/

https://www.youtube.com/watch?v=K2k567Emk84

 

Bestel Ons Boek - Leuk Jezelf Op

VRAAG NU VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN

Klik op de onderstaande button om uw offerte aan te vragen

OFFERTE AANVRAGEN

Share This